Van onze vakkennis plukt u de vruchten

Professioneel reinigen

Schoonmaken is een vak apart. Het uitbesteden aan een professional is de enige juiste keuze. CLEANpuur staat paraat voor elke schoonmaakuitdaging. Van opruimen over ontmossen tot diepreinigen: wij zijn van alle markten thuis. Zaakvoerder Bert Levrau mag dan ook liefst negen jaar professionele ervaring in de schoonmaaksector op zijn conto schrijven – bij particulieren én bedrijven. En van zijn vakkennis plukt u de vruchten.

Green & clean

Cleaning – de schoonmaaksector – evolueerde de afgelopen jaren sterk. Het milieu trad op het voorplan, en dat vertaalde zich in een resem nieuwe regels en wetten. Want niet alle schoonmaakmethoden zijn even ecologisch verantwoord. CLEANpuur draagt het milieu een warm hart toe. We behaalden alle benodigde milieucertifi caten, én leveren alleen milieuvriendelijke diensten. De OVAM (Openbare Vlaamse AfvalMaatschappij) erkende ons ook als geregistreerde overbrenger van afvalstoffen.

Snel schoon, scherpe prijs

CLEANpuur bedient u op uw wenken. Schoonmaken doen we razendsnel. Neemt u contact met ons op voor een opdracht? Binnen de afgesproken tijd staan we voor uw deur. En dat tegen een propere prijs. We staan zeven dagen op zeven voor u klaar, en zijn de klok rond bereikbaar – voor elke kuiscrisis.
CLEANpuur luistert naar wat u wilt:

Hebt u een bijzondere of specifieke opdracht? Wij snijden ons plan van aanpak op uw maat.
Hebt u een probleem, maar weet u niet meteen hoe eraan te beginnen? Wij denken met u mee en puzzelen een creatieve oplossing voor u in mekaar.
Is het resultaat nog niet helemaal wat u in gedachten had? Wij werken door tot u honderd procent tevreden bent.